The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çAlright farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak 30 yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz sizing o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Bulaşık makinesi için su girişi açtırmam gerekiyor.Ancak suyun geldiği yer tek çıkışlı borunun 2li olması gerekiyor

Uzmanlar, daha ileri su tesisatçısı teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza birçok yenilik gelmiştir. Hemen hemen her alanda geliştirilen teknolojik aletlerin amacı işi kolaylaştırmak ve doğru sonuçlara ulaşmaktır. Tesisat işinde çalışan ekipler, eskiden su kaçağı tespiti işlemini nokta atışı ile tespit edemezdi ve çalışmaları saatleri, hatta günleri almaktaydı.

İnsan sağlığı su kaçağı tespit için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata payı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve su kaçağı tespit eğitimli personellerimiz su kaçağı tespiti ve kaliteli işçilik prensibimiz ile prestijinizden asla ödün vermeyiz. 20 yılda büyük referanslar elde ederek, sektörde adımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

Bu işlemleri kurumsal ya da bireysel ayırmadan tamamen uygun fiyat – yüksek kalite iş anlayışıyla su kaçağı tespit birlikte gerçekleştirdik. İşte İstanbul’da ve diğer birçAlright şehirde bulunan şubesinde hizmet verdiğimiz o kurumsal firmalar…

Akustik dinleme cihazını alırken dikkat edilmesi gereken konular arasında; cihazın sesi algılama kalitesi, ses netlik durumu, garanti süresi, frekans aralığı gibi konulara dikkat edilmelidir.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın seven/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Report this wiki page